Over ons

Bright Fame is een organisatie die zich inzet voor het welzijn van (ex)prostituees die in het Red light district van Amsterdam werken. Ons team bestaat uit bevlogen en enthousiaste mannen en vrouwen. Als organisatie willen we de prostituees ontmoeten en een relatie opbouwen vanuit gelijkwaardigheid. Een andere term hiervoor is de ‘presentiebenadering’. Dit houdt in dat we er willen zijn voor de ander door een vertrouwensrelatie op te bouwen zodat de ander zich gezien en gehoord voelt. Zodra er een gevoel van gelijkwaardigheid is kan er een beweging in de goede richting ontstaan.

Dit werk doen we vanuit de overtuiging dat ieder mens waardevol is en door God gemaakt is om vrij te zijn. In de prostitutie zien we dat veel werk niet vrijwillig is, maar gedwongen door de omstandigheden of onder dwang of uitbuiting gebeurt. Wij geloven dat God ieder mens vrij wil zetten en iedereen een bestemming heeft.

We vinden het belangrijk om schouder aan schouder te werken en daarom hebben we een nauwe samenwerking met ketenorganisaties en kerken.

Wat is onze visie:

Onze visie is om vrouwen en mannen te helpen om uit de prostitutie te komen. Bright Fame wil samen met hen ontdekken waar hun passies, dromen en talenten liggen en ze op hun bestemming brengen, zodat zij komen op de plek die God voor hen bedoeld heeft. Dat doen we samen, schouder aan schouder en van hart tot hart!

Bekijk ook ons filmpje: Maak kennis met Bright Fame!

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie