Ondernemer, denk jij met ons mee?

Bright Fame heeft al enige tijd een businessclub: Bright Fame Businessclub (BBC).

De BBC bestaat uit christelijke ondernemers uit heel Nederland. Mooi om je bedrijf in the picture te kunnen zetten en om met elkaar te netwerken. 2 keer per jaar organiseren we een netwerkbijeenkomst met een inspirerende spreker.

Waarom de Bright Fame Businessclub (BBC)?
Bright Fame is volledig afhankelijk van donaties en giften. Wij hebben een vaste basis nodig om vrouwen/mannen te helpen om uit te stappen. Door middel van (maandelijkse) donaties kunnen wij vrouwen, mannen en transpersonen helpen om hun dromen waar te maken en zodoende hun uit de prostitutie helpen. Daarnaast vinden we het prettig om op te trekken met ondernemers voor specifieke kennis en denkwijze die doelgericht is.

Wil jij ook zo’n betrokken partner of ondernemer worden? Hieronder hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Ondernemersnetwerk bijeenkomsten waar je andere betrokken partners en ondernemers ontmoet;
  • De gelegenheid om mee te denken met de organisatie;
  • Een mooie invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • De gelegenheid om feedback te geven over de organisatie;
  • Samen met andere partners maak je mooie projecten mogelijk;
  • Een vermelding op de partnerpagina van onze vernieuwde website;
  • De mogelijkheid voor een artikel in onze nieuwsbrief.

Deelname aan de BBC: wij vragen een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 100,- per maand (€ 1.200,00 per jaar), voor een periode van ten minste drie jaar (uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar).

Wat doen wij met jouw donatie?
Met jouw donatie kunnen wij maatschappelijk werk op maat leveren aan de vrouwen en mannen. De mannen en vrouwen bereiken we door bij hen langs te gaan bij de ramen en relaties op te bouwen. Daarnaast is iedereen welkom om langs te komen in onze inloop voor een kop koffie, een lunch of om even hun verhaal te doen. Bright Fame heeft zijn eigen trainingsprogramma. Door middel van deze trainingen kunnen de vrouwen/mannen zich ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak, waardoor ze hun CV kunnen uitbreiden en als ze eraan toe zijn, met hulp van een job coach een andere baan vinden.

Heb je ideeën, wil jij je expertise inzetten of wil je een specifiek project ondersteunen? Stuur dan een e-mail. Vervolgens zullen wij een afspraak inplannen om de mogelijkheden bespreken.

Ben je geïnteresseerd om lid te worden van de BBC? Strijd dan met ons mee tegen onrecht! Schouder aan schouder! Meld je dan aan door een e-mail te sturen.

Je kunt ons bereiken via info@brightfame.nl.

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie