Huiskamer

Bright Fame heeft een huiskamer waar vrouwen, mannen en transpersonen binnen kunnen komen en een kop koffie kunnen drinken, een luchtig of diepgaand gesprek kunnen voeren of mee kunnen genieten van een lunch. Het is een veilige omgeving. De vrouwen omschrijven het als een plek waar ze zich thuis voelen. Er is dagelijks een gastvrouw aanwezig voor een gesprek, een luisterend oor of gebed. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een computer. In onze huiskamer organiseren we diverse activiteiten. Daarnaast geven we Nederlandse en Engelse taalles. Een aantal vrouwen komt wekelijks langs voor een voedselpakket. Regelmatig organiseren we een Coming Together, dan houden we maaltijd met een groep en daarna lezen we uit de bijbel en zingen we liederen. Bijzondere dagen vieren we met elkaar zoals Kerst, Koningsdag en verjaardagen. Onze huiskamer staat voor samenzijn, verbinding en ontspanning. Het netwerk van de vrouwen is voornamelijk binnen de prostitutie. Als ze uit de prostitutie willen stappen, zijn er maar weinig connecties. Daarom is onze huiskamer een essentiële faciliteit. Op deze manier kunnen vrouwen hun hart openen en voelen zij zich gezien. Verder kijken we op maat wat de vrouwen nodig hebben, hier spelen wij ook op in.

De vrouwen en mannen weten onze huiskamer goed te vinden. Gemiddeld komen er zo’n 20 mannen en/of vrouwen per week naar de inloop.

 

 

Ik wil jullie helpen met dit project

Wil je ons helpen om dit project te blijven voortzetten? Doe dan een eenmalige donatie door op onderstaande button te klikken. Hieronder verschijnt dan direct het donatieformulier. Alvast hartelijk dank voor je steun aan dit project!

Maak een donatie

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie