Trainingen: “Dromen Waarmaken”

Bright Fame heeft een trainingsprogramma voor vrouwen/mannen en transgenders die uit de prostitutie willen stappen. Dit trainingsprogramma; WIN Academy is opgezet en geïnitieerd door Cindy Klaver en Joanna Allen. Tijdens dit programma leren de vrouwen/mannen wie ze zijn en wat hun capaciteiten zijn.

Wat is Dromen waarmaken?
Het programma van Dromen waarmaken bestaat uit praktische trainingen waarbij de deelnemers worden uitgedaagd om zichzelf beter te leren kennen, om over hun dromen na te denken en waarbij wordt geholpen bij het zoeken en vinden van een andere baan. Het programma bestaat uit onderwerpen als:

  • Wat is mijn droom(baan)?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat wil ik?
  • Hoe vind ik een baan die bij mij past?
  • Succesvol presenteren
  • Persoonlijke vaardigheden
  • Professioneel samenwerken
  • DISC training (gedragstraining)
  • Culturele vaardigheden
  • Job coaching

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?
Dromen waarmaken is speciaal voor mensen die in de prostitutie werken of hebben gewerkt en op zoek zijn naar een andere baan (of hierover nadenken), maar niet goed weten wat er bij ze past of hoe ze dit aanpakken. Het mooie van Dromen waarmaken is, dat het een educatieprogramma op maat is. Het wordt aangepast aan de deelnemer. Er wordt rekening gehouden in wie zij zijn, waar ze staan en wat zij nodig hebben. Naast de trainingen, wordt er een persoonlijk plan gemaakt met de deelnemers en worden zij gecoacht bij de stappen die ze zetten.

Resultaat
Het project duurt drie kwart jaar. Aan het einde van het programma hebben deelnemers voldoende praktische handvatten om op zoek te gaan naar een andere baan. Wij ondersteunen de deelnemers bij het zetten van die stappen. Zij leren in  elk geval, waar hun talenten liggen en zodoende zijn ze zelfverzekerd genoeg om stappen te zetten in de toekomst.

Voor meer informatie, ga naar www.winacademy.nl

Ik wil jullie helpen met dit project

Wil je ons helpen om dit project te blijven voortzetten? Doe dan een eenmalige donatie door op onderstaande button te klikken. Hieronder verschijnt dan direct het donatieformulier. Alvast hartelijk dank voor je steun aan dit project!

 

Maak een donatie

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie