Maak deel uit van ons netwerk

Bright Fame helpt mensen uit de prostitutie. Letterlijk en figuurlijk. We helpen zowel mannen en vrouwen die binnen de prostitutie werkzaam zijn om uit te stappen en bieden ze hulp bij het opbouwen van een nieuw en ander leven.

Dit doen we door op straat het gesprek aan te gaan. We bouwen relaties op. Daarnaast hebben we een team van maatschappelijk werkers, bieden we opvang en zoeken we naar een geschikte plek in de maatschappij en op de werkvloer. Soms helpen we iemand ook bij het terugkeren naar het land van herkomst. Tot slot werken we aan preventie. Dit doen we door jongeren te leren gezonde keuzes te maken op het gebied van seksualiteit. Door dit alles creëren we bewustwording over de problematiek rondom mensenhandel en (gedwongen) prostitutie. Maar dit kunnen we niet alleen.

We zijn afhankelijk van giften en donateurs; er is geen subsidie vanuit de overheid. Gelukkig hebben we een betrokken netwerk van betrokken partners en ondernemers die ons structureel steunen met een jaarlijkse bijdrage, daarnaast denken ze constructief met ons mee.

Wilt u ook zo’n betrokken partner of ondernemer worden? Hieronder hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Ondernemersnetwerk bijeenkomsten waar u andere betrokken partners en ondernemers ontmoet;
  • De gelegenheid om mee te denken met de organisatie;
  • Een mooie invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • De gelegenheid om feedback te geven over de organisatie;
  • Samen met andere partners maakt u mooie projecten mogelijk;
  • Een vermelding op de partnerpagina van onze vernieuwde website;
  • De mogelijkheid voor een artikel in onze nieuwsbrief.

 

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie