Bright Fame voor jou

Geen enkel meisje droomt ervan om als prostituee in een vitrine te worden uitgestald. Door mensen misbruikt en bekeken. Door armoede, mensenhandel of misbruik in de kinderjaren komen meisjes toch op één of andere wijze in de prostitutie terecht.

Wij helpen vrouwen uit de prostitutie te stappen. Zodat ze weer helemaal zichzelf kunnen worden en een nieuw leven kunnen starten. Dat is onze droom. Hoe we dat doen? Door straatwerk, hulpverlening, werktrajecten maar juist ook door simpelweg naast deze vrouwen te gaan staan.

Het raakt ons diep om deze vrouwen te zien worstelen. De wil om uit de prostitutie te stappen is groot, maar de kracht om dit ook daadwerkelijk te doen mist. Wij willen graag de helpende hand zijn waar ze naar verlangen en op hopen.

Dromen Waarmaken
Bright Fame heeft een trainingsprogramma voor vrouwen/mannen en transgenders die uit de prostitutie willen stappen. Dit trainingsprogramma; WIN Academy is opgezet en geïnitieerd door Cindy Klaver en Joanna Allen. Tijdens dit programma leren de vrouwen wie ze zijn en wat hun capaciteiten zijn.

Het project duurt drie kwart jaar. Aan het einde van het programma hebben deelnemers voldoende praktische handvatten om op zoek te gaan naar een andere baan. Wij ondersteunen de deelnemers bij het zetten van die stappen. Zij leren in  elk geval, waar hun talenten liggen en zodoende zijn ze zelfverzekerd genoeg om stappen te zetten in de toekomst.

Voor meer informatie, ga naar www.winacademy.nl

Help jij mee?
Wil jij deze vrouwen helpen? Doe dan een eenmalige donatie door op onderstaande button te klikken. Hieronder verschijnt dan direct het donatie formulier. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Maak een donatie

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie