4 oktober 2023

Van prostitutie tot schoonmaakbedrijf

Vorige week donderdagmiddag liep ik over de wallen heen, een vrouw, die ik niet gelijk zo snel herkende, zwaaide en trok de deur van het raam open. “Hey Frits, dat is alweer drieënhalf geleden dat ik hier stond!” Groette ze mij. Toen vertelde ze dat ze helaas weer terug in de prostitutie terecht is gekomen omdat ze niet rond kan komen. Wel wilde ze graag weer stoppen en haar eigen schoonmaakbedrijf oprichten. Ik heb met haar afgesproken dat ze binnenkort langs komt om samen te kijken naar opleidingen en eventueel een business plan opzetten.

Door haar situatie moest ik terugdenken aan een andere vrouw, op haar eerste dag achter het raam deelden we bloemen uit. Ze was enorm verlegen en onze interactie gaf haar het gevoel dat ze er niet alleen voor stond. 

Lees verder na de foto>

Bright Fame de wallen

Stap voor stap uit de prostitutie

Het is fijn dat we dit gevoel aan de vrouwen die in Amsterdam werken en bij ons komen kunnen geven. Zo helpen we ze stap voor stap om een eind te zetten aan hun werk in de prostitutie. Om dit werk te kunnen blijven doen, hebben we wel donaties nodig. Wil jij ook meehelpen? Dat kan hieronder. 

Maak een donatie

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie