12 december 2023

Lichtpuntjes in de Kersttijd: verbinding en gesprekken

Nu kerst eraan komt, gaan veel meiden terug naar hun thuisland voor de feestdagen. We merken dat daardoor het contact met de meiden die wel achterblijven beter wordt. Ze weten ons ook in ons nieuwe kantoor te vinden en we hebben veel mooie gesprekken.

Sinds kort is het contact met de Spaanstalige meiden ook beter. Dit komt doordat we een Spaanstalig teamlid hebben dat mee de straat op gaat. Die meiden willen vaak dat we voor ze gaan bidden, en er komen mooie gesprekken uit; ze vertellen bijvoorbeeld meer over hun familie.

Contact leggen

Ook de meiden waarmee we normaal moeizaam contact hebben, leggen de laatste tijd uit zichzelf contact. Als we bijvoorbeeld langslopen, zwaaien zij als eerst naar ons. Dit maakt ons ontzettend blij. Soms denk je namelijk bij jezelf: waar loop ik eigenlijk voor? Maar het heeft dus echt effect.

Kerstcadeaus

Wat ook goed nieuws is, is dat we binnenkort weer cadeaus gaan uitdelen. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om een toilettasje uit te delen. We proberen altijd cadeaus te geven waar de meiden echt iets aan hebben, zoals badlakens of mokken. Hier zetten we uiteraard geen Bright Fame op, zodat ze het altijd kunnen gebruiken zonder dat mensen er vragen over gaan stellen.

Om vrouwen uit de prostitutie te helpen, zijn we afhankelijk van donaties. Je kunt hieronder bijdragen.

Maak een donatie

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie