14 juli 2020

RUIM EEN WEEK ZIJN DE RAMEN WEER OPEN

By Frits Rouvoet on Jul 10, 2020 02:27 pm

Ruim een week zijn de ramen nu open en in vergelijking met verleden week zijn er iets meer vrouwen aan het werk. Een paar zijn in het afgelopen weekend weer teruggekomen uit hun thuisland en dat was uiteraard een leuk weerzien met hen.
Het was een trieste regenachtige bedoeling gisteravond en dat zal eraan bijgedragen hebben dat het ontzettend rustig was op de wallen. Hier en daar een groepje toeristen, wat jongeren en een enkele klant die langs de ramen liep op zoek naar een vrouw.
Maar het rustige beeld is er vanaf de heropening van de redlight. Voor de vrouwen is er heel weinig te verdienen, soms nog niet eens hun kamertje. Het is een redelijke dag wanneer ze aan het einde van hun werk iets geld over houden en als de kosten van die dag betaald zijn.
Meerdere vrouwen vroegen ons om informatie over opleidingen, de trainingen die wij in de afgelopen maanden verzorgden en mogelijkheden voor ander werk.
Mooi om te zien is dat alle vrouwen die de zomerschool bij Dignita volgden of de trainingen van Bright Fame deze ook werkelijk aan het afmaken zijn. Dat geeft ook werkelijk aan hoe serieus de dames bezig zijn met hun toekomst.
Blijft u met ons uitkijken naar betaalbare appartementen in en rondom Amsterdam en naar werkgelegenheid. Ook zijn mogelijkheden in het land welkom, want die kunnen andere organisaties weer gebruiken.
Mocht u iets weten dan kan de informatie naar info@brightfame-3.local
Bij hen en ook bij ons is het gevoel dat we dit samen doen.
“SCHOUDER AAN SCHOUDER”
Bijdragen kunnen worden overgemaakt naar:
Wij zijn een ANBI erkende stichting
Stichting Bright Fame, NL53 INGB 0004 1039 12
Postbus 12274  1100 AG Amsterdam
+31 6 54985459  +31 20 2602118
Frits Rouvoet
Maak een donatie

Steun Bright Fame en help vrouwen uit de prostitutie

Maak een donatie